2020 KEVÄÄN KAUSIHOITO: VADELMA-MUSTAHERUKKA

Tarjoamme kevättä kohti mentäessä virkistävän ja kirkastavan hemmottelukausihoidon, jonka vaikuttavina aineina tänä vuonna ovat raikkaat ja meille niin tutut marjat vadelma (ihoa silottava vaikutus) ja mustaherukka (sisältää runsaasti mineraaleja). Hoito sisältää mustaherukkakuorinnan, rentouttavan hieronnan, kirkastavan vadelmaisen peel-off naamion sekä vadelmavitamiiniseerumin.

MYÖS VARTALOLLE! Kausihoitoa voidaan tehdä myös vartalolle tai tarjota hemmotteleva kasvo- ja vartalohoitokokonaisuus, johon valitaan asiakkaan toiveiden mukainen yhdistelmä: kuorinta + hieronta + kosteuttava naamio. Eli käytetään tuoksuttomia vartalon ammattituotteita: sokerisuolakuorinta, hierontaöljy, -voide, -vaha tai karitevoi ja kosteuttava Cocoon masque vartalokääre, joihin sekoitetaan kausituoksua.

 

 

KOTIHOITOON:
Vadelma-mustaherukka hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, miselligeeli sekä koostumukseltaan ihastuttava vartalosorbet!

Gommage masque 2-in-1 Kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärys-ihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko.

Gelée micellaire démaquillante Kausituotteiden ykkösuutuus, miselligeeli! Sopii kasvo- ja silmämeikin puhdistukseen (ei vedenkestävälle meikille), myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Käyttö: Pyyhi kasvot vanulappuun kostutetulla miselligeelillä ja koe ihanan raikas tunne ihollasi.

Sorbet hydratant corps Raikas ja pehmeä vartalosorbet, joka kosteuttaa ihoa ja jättää iholle ihastuttavan tuoksun! Vaikuttava aine : Kurkku-uute.

 

 

Kevät/kesä 2020 trendimeikki

ÉTÉ BALINAIS – BALIN HENGESSÄ

Kesän trendimeikki huokuu auringon lämpöä ja Balin hiekkarantojen eksotiikkaa: kasvoille tuodaan lämmintä hehkua uuden aurinkopuuterin ja uuden hohtopuuterin avulla, silmät meikataan ruskean, kuparin ja kullanhohtoisin sävyin ja huulille on tarjolla 2 uutta kausisävyä: Fuchsia Jasmin ja Brun rose temple.

 

 

KASVOT
Poudre bronzante 50. Terre de Bali aurinkopuuteri
Uusi tuplasti isompi, pitkäkestoinen 18 g pakkauskoko! Kaunis luonnollinen sävy, mattapinta ja ihastuttava vaniljainen tuoksu.

Poudre illuminatrice de teint 20. Bronze Sumatra
Monikäyttöinen hohtopuuteri silmille, kasvoille ja dekolteen iholle. Uusi kesäinen sävy, pehmeä, luonnollinen peittävyys ja kaunis helmiäishohto ihollesi! Pitkäkestoinen 11 g pakkaus.

 

SILMÄT
Duo Smoky eyes 30. Brun & kaki Sumba
Duo Smoky eyes 40. Bronze & cuivré Lombok

Voidemainen, pehmeän mattapinnan jättävä luomivärikynä sekä kapea, hyvin pysyvä silmänrajauskynäduo. Saatavana 2 eri sävyä: ruskea ja kullanhohtoinen kupari.

HUULET
Rouge Intense 237. Fuchsia Jasmin
Rouge Intense 238. Brun rose temple
Kosteuttavan huulipunan tuttu, ravitseva koostumus kahtena kausisävynä, fuksia tai kuparinruskea.  

KYNNET
Vernis Sothys 315. Fuchsia Jasmin kynsilakka

Fuksianpunainen kynsilakka, joka hoitaa, suojaa ja
ravitsee kynsiä. B5, C- ja E-vitamiini, makea manteliöljy.