SUOSITTU YUZU-GREIPPI kausihoito tekee paluun! Tämän kevään kausihoitona on parin vuoden takaa tuttu sitruunaisen raikas yhdistelmä: yuzu (kosteuttaa, antioksidantti) ja greippi (kirkastaa, antaa elinvoimaa). 

KOTIHOITOON: 

Yuzu-Greippi hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, puhdistusvaahto sekä suihkunektari.
Gommage masque 2-in-1 Kuorintanaamion

käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärys- ihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele.

Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko. Mousse nettoyante éclat Kausituotteiden ykkösuutuus, puhdistusvaahto! Sopii kasvojen puhdistukseen, kevyesti kuoriva vaikutus, koska tuote sisältää AHA hedelmähappoja.

Käyttö: Poista ensin silmämeikki ja levitä sitten puhdistusvaahtoa kostealle iholle ja pyörittele kevyesti. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä tarpeen mukaan. 

Nectar de Douche Raikas sitruksinen suihkunektari, joka sopii myös kylpyaineeksi. Miellyttävä helmiäishohtoinen koostumus, josta jää iholle ihastuttava tuoksu! 

 

 

 

Syksy-talvi 2020/21 trendimeikki

Echappée vénitienne – Lumoava venetsiatar

Syksyn upea trendimeikki aloittaa loppuvuoden kullanhohtoisen juhlakauden tyylikkäästi Venetsian lumoavissa tunnelmissa! Meikkituotteissa on kauniisti koristellut valko-kultaiset ulkopakkaukset ja tyylikkäät kultaiset huulipunat. Trendimeikin sävyinä luomille lämpimän pehmeää kultaa ja ruskeaa, huulille lämmintä ruusupuun ruskeaa tai kirkkaampaa oranssinpunaista ja meikin viimeistelee Teint transparent puuterin uusi lämmin sävy Rosé eclatant. 

 

Teint transparent 20. Rosé eclatant 7 g
Tutun viimeistelypuuterin uusi, lämpimämpi sävy tuo kasvoille valon hohtoa ja lämpöä jättäen iholle kauniin mattapinnan. Voit lisäillä päivän mittaan tarpeen mukaan.

 

SILMÄT:

Ombre Sothys yeux duo 10.Or vénitien & brun baroque
Kullanhohtoinen ja mattaruskea luomiväriduo, joka sopii moneen meikkityyliin. Hyvä pysyvyys.

Crayon yeux regard profond 40.Brun mystérieux rajauskynä
Vedenkestävä, pehmeä silmänrajauskynä, jolla saat upean rajauksen tai  helposti tehtyä. Silmälääkärien testaama, sopii myös piilolinssien käyttäjille ja herkille silmille.

Mascara sourcils 10.Teinté universelle
Markkinoiden kuuma uutuus: Maskara kulmille! Kaikille sopiva ruskeanharmaa sävy ja todella kätevä miniharja, jolla korjaat aukkokohdat ja muotoilet kulmat. Vedenkestävä koostumus.

HUULET:
Rouge Intense Sothys 239. Rouge orangé d’Italié
Rouge Intense Sothys 243. Bois de rose de Venise
Kosteuttavan huulipunan tuttu, ravitseva koostumus kahtena uutena kausisävynä: oranssinpunainen ja murrettu ruusupuun ruskea. Uusi, upea kultainen pakkaus!

 

KYNNET:


Vernis Sothys 316. Bois de rose de Venise kynsilakka
Uusi lämmin ruusupuun ruskea sävy, hoitaa, suojaa ja ravitsee kynsiä. B5, C- ja E-vitamiini, makea manteliöljy