Syksy-talvi 2019/20 kausihoito

MANGO-KOOKOS

 

Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan mango-kookos syyshoidon myötä! Mangouute suojaa ja pehmentää ihoa, kookosöljy puolestaan ravitsee ja korjaa ihon toimintoja. Tämä n. 45 min pituinen kasvohoito sisältää mango-kookos 2-in-1 kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan peel-off naamion sekä suojaavan mineraaliseerumin.

MYÖS VARTALOLLE! Kausihoito voidaan tehdä myös vartalolle, jolloin valitaan asiakkaan toiveiden mukainen yhdistelmä vartalohoidosta: kuorinta + hieronta + kosteuttava naamio. Eli käytetään tuoksuttomia vartalon ammattituotteita: sokerisuolakuorinta, hierontaöljy, -voide, -vaha tai karitevoi sekä tarpeen mukaan kosteuttava Cocoon masque vartalokääre, joihin sekoitetaan kausituoksua joukkoon.

 

 

 

KOTIHOITOON:
Mango-Kookos hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, huulia hoitava duo sekä ravitseva vartaloeliksiiri.

 

 

 

Gommage masque 2-in-1Kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärys-ihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko.

 

 

 

Gommage + Baume lèvres Kausituotteiden ykkösuutuus, hoitava duo huulille! Pakkaus sisältää mango-  kuorinnan sekä huulia ravitsevan ja hoitavan kookoshuulivoiteen. Käyttö: levitä kuorinta-aine huulille ja huultenympärysiholle, pyörittele ja huuhtele. Käytä kuorintaa 2 krt/vko ja huulivoidetta niin usein kuin on tarve.

 

 

 

Elixir nourrissant corps Hedelmäisen pehmeä vartaloöljy, joka pehmentää ja ravitsee ihoasi tehokkaasti. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun! 100 ml koko on sopiva myös lentomatkoille.

 

 

 

 

 

 

Syksy-talvi 2019/20 trendimeikki

Bleu envoûtant – Lumoava sininen

 

 

Tyylikäs, viettelevän naisellinen meikki niin arkeen kuin juhlaan! Syksyn meikissä yhdistyvät salaperäisen tummat sävyt ja valonhohtoinen, kuulas iho. Kasvoille tuodaan valoa uuden näppärän valokynän sekä monikäyttöisen hohtopuuterin avulla, jonka käyttöä helpottaa ihanan pehmeä ja trendikäs kabukisivellin. Silmät meikataan tummiksi sinisen rajauskynän sekä uuden, pysyvään valikoimaan jäävän ”smoky eyes” luomiväripaletin kullan, harmaan ja sinisen sävyillä ja huulille on tarjolla ihastuttava ravitseva duo, jonka sävyjä voi yhdistellä omien mieltymysten mukaan. Hoitava ja kynsiä vahvistava violetti kynsilakka viimeistelee sinisävyisen meikkikokonaisuuden.

Kasvot

214005  Stylo enlumineur 10.Beige lumineux valokynä

Kätevä ja helppokäyttöinen valokynä, silmien sisäkulmaan, kulmaluulle tai kasvoille korostamaan poskipäitä ja tuomaan valonhehkua iholle. Ensimmäinen käyttökerta vaatii n.30 painallusta, sen jälkeen pari kertaa riittää. Levitä tuote sormenpäillä haluttuihin kohtiin. Luonnollinen peittävyys, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa hyaluronihapon ja tetrapeptidien ansiosta.

214006 Poudre illuminatrice de teint 10.Beige éclatant puuteri

Monikäyttöinen hohtopuuteri silmille, kasvoille ja dekolteen iholle. Pehmeä koostumus, luonnollinen peittävyys ja kaunis helmiäishohto ihollesi! Pitkäkestoinen 11 g pakkaus.
200011  Pehmeä kabukisivellin hohtopuuterin levitykseen

Silmät

212013  Crayon yeux regard profond 30.Bleu nuit rajauskynä

Vedenkestävä, pehmeä silmänrajauskynä, jolla saat upean rajauksen helposti tehtyä. Silmälääkärien testaama, sopii myös piilolinssien käyttäjille ja herkille silmille.
212152  Ombre Sothys 50.Harmonie de tons smoky luomiväri. Uusi, pysyvään meikkivalikoimaan jäävä 4 sävyn ”smoky eyes” luomiväripaletti.

 

Huulet

213033 Palette duo lèvres 10.Brun rose & Rouge bordeaux  

Näppärä huulipunaduo, jonka kahta sävyä voit myös yhdistellä. Pohjassa mukana sivellin.
Huom! Pinnassa voi avatessa näkyä öljyinen jälki, joka EI vaikuta koostumukseen eikä käyttöön

Kynnet

215015  Vernis Sothys 314. Mysterieux kynsilakka

Uusi upea violetti sävy, hoitaa, suojaa ja ravitsee kynsiä. B5, C- ja E-vitamiini, makea manteliöljy