Syksy/talvi kausihoito

SYKSYN RAVITSEVA KAUSIHOITO GRANAATTIOMENA-INKIVÄÄRI

Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme tällä kertaa houkuttelevan herkullisen granaattiomena – inkivääri syyshoidon myötä! Granaattiomena pehmentää ihoa, antioksidanttinen inkivääri puolestaan vahvistaa ja lisää ihon kimmoisuutta.

HOIDON VAIHEET:
Alkupuhdistus
Granaattiomenakuorintanaamio
Inkiväärihierontavoide
Alusnaamioksi: Inkiväärimineraaliseerumi
Peel-off Granaattiomenanaamio
Hoidon päätteeksi: Mineraaliseerumi ja ihotyypin mukainen voide

 

KOTIHOITOON:
Granaattiomena – inkivääri hoitolinjassa on tällä kertaa 2 kotihoitotuotetta, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan: vaahtomainen kuoriva naamio kasvoille sekä täyteläisen pehmeä emulsio vartalolle.

Masque minute micro-peeling
Mikrokuoriva pikanaamio, jossa on täysin uudenlainen, vaahtomainen koostumus! AHA-happojen ansiosta ihosta tulee välittömästi kirkas ja pehmeä. Käyttö: Ravista pulloa, ota sitten 3-4 pumppausta vaahtoa kämmenelle ja levitä iholle kevyesti pyöritellen (vältä silmänympärysihoa). Huuhtele. Käyttösuositus 1-2 krt/vko

Lait yaourt hydratant corps
Ravitsevan pehmeä, täyteläinen vartaloemulsio kuivalle talvi-iholle. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun ja joustavan pehmeyden!

 

 

 

 

Syksy/Talvi trendimeikki Rouge by Sothys

ROCK, CHIC, RÄVÄKKÄ ASENNE JA NAISELLINEN PUNAINEN!
Siinä avainsanat syksyn trendimeikistä, jossa kasvoille saadaan luonnollisen pehmeää lämpöä, uusilla valikoimaan jäävillä meikkipuutereilla, silmäluomiin tummaa vihertävän ja harmaan sävyä ja kynnet ja huulet vievät huomion upean räiskyvällä punaisella!

SYKSYN TRENDIMEIKIN TUOTTEET:

KASVOT: TEINT UNIFIANT MEIKKIPUUTERI
Uudistettu, mattapinnan jättävä meikkipuuteri, jonka raaka-aineista 98 % on luonnollista alkuperää. Voit levittää iholle sellaisenaan tai korjailla ihon kiiltoa meikkivoiteen päälle. Suositus: Sothys puuterisivellin. Teint Unifiant puuterista saatavana 2 sävyä: 10. Naturel ja 20. Beige

SILMÄT:
UUDET PUISET HYBRIDIKULMAKYNÄT!
Syksyn trendimeikistä pysyvään valikoimaamme jäävät myös 2 uutta pehmeää kulmakynää, joiden koostumuksessa yhdistyy puuteri ja vahamaisuus. Kynillä on helppo täyttää ja muotoilla luonnolliset kulmat, sävyä voi työstää tummemmaksi. Kaksi sävyä: 10. Taupe ja 20. Brun. Suositus: kaksipäinen Sothys kulmasivellin.

 

VOIDEMAINEN LUOMIVÄRIKYNÄ: 30. Kaki Smoky
Aiemmista trendimeikeistä tuttu suosikki, voidemainen luomiväri, uudella vihertävän harmaalla sävyllä.  Kynän toisessa päässä teroitin. Meikkivinkki: pohjusta  liikkuva luomi silmänympäryslinjan peiteaineella, niin saat pysyvämmän meikin!

VEDENKESTÄVÄ SILMÄNRAJAUSKYNÄ 50. Gris d´hiver 
Myös aiemmista trendimeikeistä tuttu pehmeä, vedenkestävä silmänrajauskynä nyt harmaanvärisenä. Silmälääkärien testaama, sopii myös piilolinssien käyttäjille ja herkille silmille.                                                                                                             

HUULET:
JUMBO HUULIPUNAKYNÄ
 10. Rouge Rock
Voidemainen, mattapinnan jättävä huulipunakynä, upean punaisen sävyssä!

KIILTOPUNA Rouge Doux Sothys 133. Rouge Latin                                        
Koostumukseltaan tuttu kiiltopuna uudessa kausisävyssä! Suojaa ja hoitaa huulia antaen niille upean kiillon. Suositus: Sothys huulipunasivellin.

KYNSILAKKA 317. Rouge vibrant                                                  
Hehkuvan punainen sävy, hoitaa, suojaa ja ravitsee kynsiä. B5, C- ja E-vitamiini, makea manteliöljy