2020 Syksy/Talvi kausihoito:

Maracuja-Acai marja

 

 

Talven lähestyessä iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan maracuja – acai marja syyshoidon myötä! Maracuja on eksoottinen passionhedelmälajike, joka toimii antioksidanttina ja suojaa ihoa, supermarjaksi usein kutsuttu acai marja puolestaan ravitsee ja antaa iholle uutta energiaa. Ravitseva kausihoito sisältää maracuja-acai marja 2-in-1 kuorintanaamion, maracuja hierontavoiteen, ravitsevan acai marja peel-off naamion sekä maracuja-acai marja mineraaliseerumin.

MYÖS VARTALOLLE! Kausihoitoa voidaan tehdä myös vartalolle tai tarjota hemmotteleva kasvo- ja vartalohoitokokonaisuus, johon valitaan asiakkaan toiveiden mukainen yhdistelmä: kuorinta + hieronta + kosteuttava naamio. Eli käytetään tuoksuttomia vartalon ammattituotteita: sokerisuolakuorinta, hierontaöljy, -voide, -vaha tai karitevoi ja kosteuttava Cocoon masque vartalokääre, joihin sekoitetaan kausituoksua.

 

KOTIHOITOON:

Maracuja-acai marja hoitolinja tuo 2 huippusuosittua kausituotetta uudelleen markkinoille; puhdistusöljy ja ravitsevan pehmeä vartalovoide nimittäin palaavat nyt tutulla koostumuksella, mutta uusilla tuoksuilla! Nämä 2 tuotetta olivat aiemmin saatavana vanilja-passion tuoksulla. Ja tuttuun tapaan kuorinta/naamio on tietysti myös kotihoitotuotteena.

Gommage masque 2-in-1 Kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärys-ihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko.

Huile démaquillante Puhdistusöljy, joka sopii kasvo- ja silmämeikin puhdistukseen, poistaa myös vedenkestävän meikin. Käyttö: Levitä kuivalle iholle (myös silmäluomille ja ripsiin) ja emulgoi vedellä, jolloin öljymäinen koostumus muuttuu maidoksi. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä tarpeen mukaan. Huom! Ei sovi ripsipidennyksille.

Baume nutri-réconfortant Ravitsevan pehmeä, täyteläinen vartalovoide kuivalle talvi-iholle. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun ja joustavan pehmeyden!

 

 

Syksy-talvi 2020/21 trendimeikki

Echappée vénitienne – Lumoava venetsiatar

Syksyn upea trendimeikki aloittaa loppuvuoden kullanhohtoisen juhlakauden tyylikkäästi Venetsian lumoavissa tunnelmissa! Meikkituotteissa on kauniisti koristellut valko-kultaiset ulkopakkaukset ja tyylikkäät kultaiset huulipunat. Trendimeikin sävyinä luomille lämpimän pehmeää kultaa ja ruskeaa, huulille lämmintä ruusupuun ruskeaa tai kirkkaampaa oranssinpunaista ja meikin viimeistelee Teint transparent puuterin uusi lämmin sävy Rosé eclatant. 

 

Teint transparent 20. Rosé eclatant 7 g
Tutun viimeistelypuuterin uusi, lämpimämpi sävy tuo kasvoille valon hohtoa ja lämpöä jättäen iholle kauniin mattapinnan. Voit lisäillä päivän mittaan tarpeen mukaan.

 

SILMÄT:

Ombre Sothys yeux duo 10.Or vénitien & brun baroque
Kullanhohtoinen ja mattaruskea luomiväriduo, joka sopii moneen meikkityyliin. Hyvä pysyvyys.

Crayon yeux regard profond 40.Brun mystérieux rajauskynä
Vedenkestävä, pehmeä silmänrajauskynä, jolla saat upean rajauksen tai  helposti tehtyä. Silmälääkärien testaama, sopii myös piilolinssien käyttäjille ja herkille silmille.

Mascara sourcils 10.Teinté universelle
Markkinoiden kuuma uutuus: Maskara kulmille! Kaikille sopiva ruskeanharmaa sävy ja todella kätevä miniharja, jolla korjaat aukkokohdat ja muotoilet kulmat. Vedenkestävä koostumus.

HUULET:
Rouge Intense Sothys 239. Rouge orangé d’Italié
Rouge Intense Sothys 243. Bois de rose de Venise
Kosteuttavan huulipunan tuttu, ravitseva koostumus kahtena uutena kausisävynä: oranssinpunainen ja murrettu ruusupuun ruskea. Uusi, upea kultainen pakkaus!

 

KYNNET:


Vernis Sothys 316. Bois de rose de Venise kynsilakka
Uusi lämmin ruusupuun ruskea sävy, hoitaa, suojaa ja ravitsee kynsiä. B5, C- ja E-vitamiini, makea manteliöljy