Meikit, Värianalyysit – värikokonaisuus , sinun omat värisi, täysin harmonisesti yhdessä…

Viileä

Vaalea

Lämmin

Tumma

 

 

Tuodakseen esiin parhaat piirteesi, Sothys on kehittänyt uuden värimaailman jossa otetaan huomioon ulkoinen olemuksesi, ihonvärisi sekä silmiesi ja hiustesi väri. Analyysin (meikkitypologia) jälkeen löydät kosmetologin avulla Sinulle parhaiten sopivan meikkikokonaisuuden.

Sothys on myös huomioinut ihosi yksillölliset tarpeet sillä uudet Sothys meikkituotteet sisältävät monivaikutteisia ihoa hoitavia aktiiviaineita, jotka täydentävät omaa päivittäistä ihonhoito-ohjelmaasi.

Meikkaus, väri ja tyylianalyysi

Hää- ja juhlameikit syntyvät vakaalla ammattitaidolla. Myös mahdollisuus ripsitupsuihin, joilla saat itsellesi kauniisti kaartuvat ripset. Meikkauskoulutusta järjestetään ja värianalyysejä tehdään niin yksittäisille henkilöille kuin ryhmillekin (teemailtojen muodossa).

Päivämeikin hinta 39,- / n. 30min.
Juhla/häämeikki 69,- / n. 1-1.5 tuntia.

Värianalyysi 100,- ilman värikarttaa. Ryhmät min. 5 henkilöä 49,-/henk., 10 henkilöä 39,-/henk.
Tyylianalyysi 150,- Ryhmät min. 5 henkilöä 60,-/henkilö

Soita ja kysy lisää!

 

 

f8__meikkilinjan_jumalatar.100x0

Sothys, l’essence du maquillage

Chic. Moderni. Suoraan Pariisin sydämestä… Uusi Sothys meikkilinja

 

 

meikit meikit2

 

Kasvot

1. Meikkipohjat ja peiteaineet

Meikkivoiteet
Juhla- ja arkimeikin tärkein osa on huolellinen meikinpohjustus, joka luonnollisesti on myös Sothys meikkilinjan keskeinen teema. Tarjoamme 3 erilaista meikkivoidetta, joista kaikista löytyy saman nimiset sävyt, eli oman sävysi löydyttyä voit helposti vaihdella meikkivoiteen koostumusta vuodenajan ja tarpeidesi mukaan.

d6_teint_satin.120x0Teint Satine
Kiinteyttävä meikkivoide, joka suojaa ja hoitaa ihoasi, madaltaa juonteita ja antaa ihollesi kauniin puuterimaisen ja sileän lopputuloksen.

Teint Mat
Mattameikkivoide, joka vähentää ihon kiiltoa, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta tasaisen ja pehmeän.

Teint Naturel
Kosteuttava meikkivoide, jonka miellyttävän kevyt koostumus ja valoa heijastavat mikropartikkelit antavat iholle luonnollisen kauniin pehmeyden ja valonhohdon.

 

Puuterit
Teint Lumineux
Samettinen meikkipuuteri, jonka peittävyyttä voit säädellä käyttämällä tuotetta kuivana tai kosteana. Sisältää yli 70 % mineraalipuutereita, saatavana 3 sävyä.

Teint Transparent
Kiinteä puuteri, jonka läpikuultavan hienojakoinen koostumus ja kaikille ihoille sopiva sävy tekevät puuterista täydellisen tuotteen pitkäkestoisen meikin viimeistelyyn.

 

Stylo Correcteur -Imperfections – korjaava peitekynä
stylo_correcteur_ferme_decor_sothys_2013_ok.60x0

Häivyttää punoituksen ja ihon epätasaisuudet aktiiviaineidensa ja kaikille sopivan sävyn ansiosta. Sopii meikkivoiteen alle tai korjailuun päivän mittaan. Muista myös meikkilinjaa täydentävät tuotteet: Perfecteur de teint mattapohjustusvoide sekä korjaava peiteaine tummille silmänalusille.

 

 

 

 

2. Valon hohtoa iholle

Trio Enlumineur
Monikäyttöinen meikkitrio, jota voit käyttää tarpeidesi mukaan aurinkopuuterina, poskipunana sekä luomivärinä tai luomien pohjustukseen. Silmälääkärien testaama tuote.

d12_puuterit.250x0

 

 

 

 

 

 

 

Silmät

crayon_yeux_ouvert_decor_sothys_2013.30x0Crayon Yeux Noir Universel – silmänrajauskynä
Vedenkestävä musta rajauskynä, jonka voidemaisen pehmeä koostumus mahdollistaa lukuisia eri käyttötapoja mm. tarkkaan rajaukseen tai luomivärinomaisesti häivyttäen. Kynän toisessa päässä teroitin ja vaahtomuovinen pää häivytykseen.

Mascara Essentiel – Ripsiväri
Monipuolinen ripsiväri, jonka nestemäisen koostumuksen ja tarkkaan suunnitellun harjaosan ansiosta saat ripsistä pidemmät, tuuheammat ja hyvin muotoillut. Silmälääkärien testaama koostumus.

stylo_sourcils_ferme_decor_sothys_2013.30x0Stylo Sourcil – kulmakynä
Ohuella kynällä saat helposti piirrettyä tarkan kulman rajan tai täytettyä haluamasi muodon. Vedenkestävä kynä, jolla saat hyvän pysyvyyden koko päiväksi. Saatavana 2 sävyä .

 

 

 

Huulet

Sothys -huulipunien 20 sävyä vievät sinut ympäri maailman kauneinta kaupunkia – Pariisia…


ral_sothys_compo_2013_v2_-_241_intense_avec_capuchon.90x0Rouge Doux Sothys kiiltopunat
Luonnollisen kaunis kiilto ja ihana pehmeys huulillesi! Sothys kiiltopunat hoitavat ja ravitsevat huulia tehokkaasti ja niiden hedelmäinen tuoksu ja huulille sulava, pehmeä koostumus tuovat taattua käyttömukavuutta jokaisen naisen arkeen. 10 houkuttelevaa sävyä.

Rouge Intense Sothys huulipunat
Sothys huulipunien intensiivisen kauniit sävyt ja pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus takaavat tyytyväiset käyttäjät. Suojaa, ravitsee ja hoitaa huulia tehokkaasti. Saatavana 10 raikasta sävyä.

 

combleur_levres_ouvert_decor_sothys_2013.30x0

Combleur Levres Universel huulifiller/rajauskynä
Ainutlaatuinen meikkituote, kynä, joka estää huulimeikin tuhriintumisen. Käytä huultenrajaukseen sekä täyttävänä fillerinä huulille. Kynän toisessa päässä teroitin.

Baume Levres Pulpeuses huulivoide
Miellyttävä, tahraamaton koostumus ja täyteläisen pehmeät huulet. Tämä hoitava huulivoide kannattaa pitää aina matkassa mukana!

 

 

Kynnet

lakat.213x0Suojaava kynsilakka
Pitkäkestoinen ja runsasta kiiltoa antava kynsilakka.
Vaikutukset: vahvistaa, kovettaa ja ravitsee kynsiä.

Monikäyttöinen kynsilakka
3-in-1 koostumus, voidaan käyttää aluslakkana, korjauslakkana ja päällyslakkana.
Vaikutus: Suojaava, pitkäkestoinen lakka.

Kynsilakan pikakuivattaja
Syventää kynsilakan väriä ja nopeuttaa sen kuivumista.