Kestopigmentoinnilla huoletonta kauneutta vuosien ajan 3D tekniikalla

 

50253

 

Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa – tällaisia voivat olla esim:

 

 

 

 

– Liikuntaharrastukset

– Tietyt ammatit

– Meikkiallergiat

– Saunominen

– Ikänäkö

– Alopeetikot

 

 

 

Kestopigmentoinnin hinta 258,- / krt, minimi 2krt. Huollot alk. 198,- (mikäli tehdään viimeistään 2 vuoden sisällä, muutoin 298,-) Teemme kestopigmentoinnit vuosien kokemuksella.

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä. Käytössämme on uusi laite ja käsittely tehdään uudella menetelmällä ja uusilla väreillä – Uusien värien kanssa kestopigmentointi on entistä helpompaa:

  • Korkeampi pigmenttipitoisuus – parempi peittävyys
  • Parantunut koostumus – täyteläisemmät värit
  • Uusi pigmenttiteknologia – parempi kestävyys
  • Uusi pakkaus: kertakäyttötuubi – helpompi käsiteltävyys
  • Parempi värin imeytyminen – tasaisempi lopputulos
  • Valmiit värisekoitukset – tarvitset vähemmän värejä