Magic Eyes – Ainutlaatuinen Ripsipidennysmenetelmä -Pysyvyys jopa 3 – 6 viikkoa

p-tuotteet-magiceyesMagic Eyes luo helppohoitoiset, upeat ripset kiireisille naisille. Aamun toimet helpottuvat, kun ei tarvitse laittaa ripsiväriä ja silmät ovat luonnonkauniit heti herätessä! Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on jopa 6 viikkoa. On kuitenkin hyvä käydä ”huollattamassa” ripsipidennyksiä noin 2 viikon välein, koska oman ripsen mukana on saattanut jokunen ripsi pudota.

Magic eyes ripset ovat korkealaatuista materiaalia ja eroavat perinteisestä menetelmästä erityisesti kiinnityksensä puolesta. Magic Eyes Ripsipidennyskoulutukset ovatkin ainutlaatuisia suomessa. Ripsiä voi pidentää yksittäisillä ripsillä tai tupsuilla, alan ammattilainen opastaa suunnittelee juuri hänen tyyliinsä sopivan pidennyksen. Ajan trendi on luonnollisuus, joten pituus valitaan aina XS-L kokojen väliltä tarpeen mukaan. Ripset ovat laadukasta, synteettistä materiaalia ja yksi ripsi koostuu ”karvasta”, tämä takaa ripsen kaaren pysyvyyden ja laadun.

Menetelmän ainutlaatuisuus perustuu U.S.A.ssa kehiteltyyn Magic Eye erikoisliimaan.

Tämä liima on pitävää mutta hyvin ohutta. Näin liima ei näy rumasti ripsen tyvessä. Valmis ripsipidennys saa suojakseen vielä Sealer-aineen, joka suojaa ripsiä esim. kosteudelta.

Hinnat 96,- huollot alk. 60,-

 

Style Lashes – be beautiful 24h…


Style Lashes ripset ovat erittäin luonnollisen näköiset, et voi verrata niitä perinteisiin tekoripsiin. Ripset kiinnitetään yksittäin yksittäisiin ripsiin.Ne tuntuvat painottomilta ja luonnollisilta. StyleLashes ripsipidennys on turvallinen, hygieeninen ja asiakastyytyväisyyttä lisäävä kiinnitysmenetelmä markkinoilla olevista. Ripsipidennys kestää on jopa 2 kuukautta riippuen siitä, mikä on ripsien oma kasvukierto. Ovat todella kevyet ja veden sekä kyynelten kestävät.

Ripsipidennyksen tekee aina StyleLashes koulutuksen käynyt ammattilainen. Näin taataan huippukestävyys ja saadaan aikaan mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Jokainen ripsi kaareutuu täysin samoin kuten sinun omasi ja ovat tyvestä paksummat ja ohenevat latvaa kohti kuten oma ripsi.

Suosituin on kokopidennys StyleLashes ripsillä yksittäin kiinnittäen. Huolto on hyvä tehdä joka 3 –4 viikon välein. Täten säilytät samanlaisen katseen kuin filmitähdillä.

Pidemmillä ripsillä saat kohotetun katseen ilman kirurgin veistä ja vain muutamassa tunnissa.

Hinnat 130,- huollot alk. 60,-

 

BeautyLash kasvattaa ripset!

beautylash-web-slide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BeautyLash on ainutlaatuinen tehoseerumi, joka todella toimii: se saa ripset kasvamaan pituutta luonnollisella tavalla. Sen salaisuus on Karibian koralli, joka auttaa karvaa pysymään pidempään ja siten kasvamaan pidemmäksi.

BeautyLash on upea tuote jokaiselleen ulkonäöstään huolehtivalle:

  • Omien ripsien kasvattamiseen
  • Vaihtoehdoksi ripsien pidennykselle
  • Tuomaan näyttävyyttä ripsipermanenttiin
  • Auttamaan pidennettyjä ripsiä pysymään kauemmin

BeautyLash antaa ripsille luonnollisen pituuden, tuuheuden ja vahvuuden. 6 viikon jälkeen tuloksena voivat olla jopa 75 % pidemmät ripset! BeautyLash on turvallinen käyttää, sillä se on valmistettu Itävallassa tiukkojen EU-säännösten mukaisesti ja on silmälääkärien testaama.