Sothys, ainutlaatuinen ratkaisu ihonhoitoon  Kokonaisvaltainen hoito-ohjelma, tehokkaat tulokset

Ihoanalyysi – Yksilölliset hoito-ohjeet – Henkilökohtainen hoito-ohjelma – Hoitolahoidot + Tehoseerumit + Kotihoitotuotteet

 

 

βB3. Kiinteyttävä erikoishoito – säilytä ihosi nuorekkuus tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa.

Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden. 1.5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon.

Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/vko – jopa 6 vuotta nuorekkaampi iho!

 

 

βP3. TRI-COMPLEX ERIKOISHOIDON VAIHEET

(Kesto n. 1h 30min, hinta 130,-)

Alkupuhdistus

1. Kuorintaneste (0,5 % fytiinihappo ja 3,5 % glykolihappo, jos asiakas on raskaana, jätä tämä  pois)

2. Uudistava kuorintapasta (0,2 % salisyylihappo)

3. ”Multi-Zoning”: Juonteita silottava seerumi täsmäalueille + Liftaava/kiinteyttävä seerumi  kasvoille ja kaulalle

4. Kiinteyttävä hieronta-aine

5. ”Multi-Masking”: juonteita täyttävä naamio otsan, silmänympärys- ja huultenympärysiholle + Liftaava naamio kasvoille

6. Kiinteyttävä peel-off naamio koko kasvoille.

Loppuvoiteet: Tasoittava seerumi (unifiant) sekä ihotyypille sopiva seerumi ja kiinteyttävä voide.

 

KOTIHOITOON: UUDET KIINTEYTTÄVÄT HOITOVOITEET

7 uutta hoitovoidetta, jotka suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä. Uutuutena voide yli 65-vuotiaille naisille!

5 HOITOTAVOITETTA, JOILLA VOIT PITÄÄ TODELLISEN IKÄSI OMANA TIETONASI…

SÄILYTÄ: Crème jeunesse vitalité – Ensimmäiset juonteet – ihon kirkkaus

VIIVYTÄ: Crème jeunesse rides – Juonteet – ihon kimmoisuus (2 eri koostumusta)

ELVYTÄ: Crème jeunesse fermeté – Syvät juonteet – Ihon kiinteytys (2 eri koostumusta)

PALAUTA: Crème jeunesse restructurante – Veltostuminen – maksaläiskät – syvät juonteet

UUDISTA: Crème jeunesse redensifiante – Ravitsevaa elinvoimaa ja kokonaisvaltaista kiinteyttä

 

Uudet kiinteyttävät seerumit – tehokkaammat kuin koskaan ennen!

Tästä alkaa vuoden 2017 Sothys pääteema: kiinteyttävän hoitolinjan uudistuminen! Kevään kunniaksi esittelemme uudet tehoseerumimme, jotka ovat pullollaan uusinta teknologiaa, tiedetutkimusta, miellyttäviä koostumuksia ja tuoksuja sekä ennen näkemätöntä tehoa!

 

1. Kirkastava happiseerumi – Sèrum jeunesse détoxifiant 30 ml
Väsyneelle, huonosti toimivalle iholle tarkoitettu kirkastava happiseerumi. Sopii erinomaisesti tupakoitsijoille tai kaupungin ilmansaasteista rasittuneelle iholle. Seerumi antaa tehokkaan suojan vapaita radikaaleja vastaan ja tehostaa solujen uusiutumista. Aktiiviaine: Vihreän teen EGCG (aminohappo)

2. Tasoittava seerumi – Sèrum jeunesse unifiant 30 ml
Hyvin imeytyvän voide/geelimäisen koostumuksen ansiosta tämä seerumi sopii erinomaisesti muiden tuotteiden alle.
Mattapinnan iholle jättävä seerumi häivyttää huokosten näkyvyyttä, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä silottaa juonteita. Aktiiviaine: Resveratrolin tetrameerit

3. Juonteita siloittava seerumi – Sèrum jeunesse focus rides 30 ml
Välitön juonteita silottava vaikutus! Tämä seerumi täyttää olemassa olevat juonteet, ennaltaehkäisee uusien muodostumista ja silottaa ihon pintaa. Aktiiviaine:meriperäiset eksopolysakkaridit.

4. Kiinteyttävä seerumi – Sèrum jeunesse focus fermeté 30 ml
Kokonaisvaltaisesti kiinteyttävä seerumi ikääntyneen, veltostuneen ihon ongelmiin. Palauttaa ihon kimmoisuuden, tuo esiin kasvonpiirteet ja kiinteyttää tehokkaasti. Aktiiviaine: kuparipeptidit

5. Ravitseva/muokkaava seerumi – Sèrum jeunesse reconstituant 30 ml
Ohuen, hauraan, ikääntyneen ihon seerumi, joka ravitsee, muokkaa ja häivyttää kaikki ikääntymisen merkit! Ihosta tulee pehmeä ja elinvoimainen. Aktiiviaine: Vitamiini- ja omega 3-,6-,9-yhdiste.

6. Perfect Shape ovaaliseerumi  Sèrum jeunesse ovale parfait 30 ml
Keväällä 2016 menestyksekkäästi lanseerattu ovaaliseerumi kaulan ja dekolteen kiinteytykseen. Tehokas apu veltostuneen ihon ja kaksoisleuan hoitoon! Aktiiviaine: M3.0 Peptidit, maniokkisokeri

 

 

 

DETOX ENERGIE™ HOITOLINJA

DETOX ENERGIE™ – UUSI ENERGISOIVA JA SAASTEILTA SUOJAAVA HOITOLINJA

 

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti. DETOX ENERGIE™ hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio*, ORGAANINEN SELJANMARJA – ORGAANINEN SIPERIAN GINSENG – PUHDISTAVAT PEPTIDIT,  joka suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.

Uudessa hoitolinjassa saatavana kirkastava ja energisoiva erikoishoito sekä 5 tuotetta kotihoitoon: energisoiva seerumi, tasapainottava voide, saasteilta suojaava tehoaine, pikakaunistava EE-voide ja energisoivat meikinalusampullit.

Hinta 130,- kesto 1.5h

 

 

 

 

 

 

 

Peeling Resurfacant – Tehokuorintahoito

Hoitolassa tehtävä tehokuorinta, jonka perustana on kaksi kuorivaa menetelmää: 1) kemiallinen kuorinta (glykolihappo + salisyylihappo) ja 2) mekaaninen kuorinta (korundum -kristallikiteet). Hoito sopii kaikille ihotyypeille, paitsi herkälle iholle ja sitä suositellaan mm. stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle sekä erityisesti ensimmäiseksi hoidoksi tehostamaan erikoishoitojen vaikutusta. Sarjahoitona tehokuorintaa voidaan tehdä 2-4 viikon hoitovälillä. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkkaampi, tasaisempi ja uudistunut, ihon väri pysyy pitkään tasaisena ja heleänä.
Hinta 98,-

Huom! Hedelmähappojen vuoksi hoitoa ei suositella tehtäväksi raskauden aikana.

 

 

 

HYDRA3HA™ KOSTEUTTAVA ERIKOISHOITO.

Yksilöity hoito, ennen näkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho! Hemmottele ihoasi intensiivisesti kosteuttavalla 90 minuutin erikoishoidolla, joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan Digi-Esthétique hierontaan takavaat täydellisen hoitonautinnon. Ihosi on täyteläisen pehmeä ja nuorekas!

Hydra3Ha™ kosteuttavan linjan kotihoitotuotteet:

Sèrum intensif hydratant
Tehokosteuttava seerumi, joka antaa välittömän avun kuivalle iholle. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus, palauttaa ihon kimmoisuuden ja nuorekkaan täyteläisyyden. Ihosi tuntuu miellyttävän pehmeältä ja elinvoimaiselta.

Hydra3Ha™ Gel-crème hydratante ja Crème hydratant
Kosteuttavat ja suojaavat hoitovoiteet ihon päivittäiseen hoitoon. Hoitovoiteet palauttavat ihon kosteuspitoisuuden välittömästi ja antavat iholle miellyttävää pehmeyttä ja suojaa.

Miltä tuntuu?

Hoitotulos näkyy välittömästi ja iho säilyy ihanan pehmeänä pitkään! Rentouttava hieronta virkistää myös mielen. Sopii kaikille ihotyypeille, naisille sekä miehille.

Hinta 130,-