Reviderm

 

REVIDERM mikrohiontahoidot

Ikääntyminen, stressi, epäsäännölliset elämäntavat, tupakointi, huono ilma ja UV-säteet jättävät ajan myötä jälkensä kasvojen iholle. Ihon ylin kerros paksuuntuu, tulee joustamattomaksi ja kuolleiden ihosolujen määrä epidermiksessä lisääntyy. Tämä aiheuttaa iholle elintärkeän kosteuden haihtumisen ja vaikeuttaa näin tehoaineiden imeytymistä. Sen seurauksena iho alkaa tuntua ja näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta.

Iho suojaa ihmistä päivästä päivään. Sen tähden meidänkin tulee suojella ja hoitaa ihoamme. REVIDERM –hoitomenetelmässä paksuuntuneen, kuolleen ihokerroksen poistaminen mikrohionnalla aktivoi nuoria elinvoimaisia soluja sekä lisää näin solujen uusiutumista.

Mikrohionta on ihon uusiutumista edesauttavien REVIDERM-hoitojemme ydin. Se lukeutuu nykyisin kuorintahoitojen aateliin, mutta alun perin se kehitettiin lääketieteelliseen käyttöön. Mikrohionnassa kuollut ihosolukko hiotaan pois täsmällisesti mutta hellävaraisesti, jolloin iho ryhtyy tuottamaan uusia, vahvoja ja toimintakykyisiä soluja. Ihon pinnasta tulee käsittelyn jälkeen tasaisempi ja tasapainoisempi ja myös juonteet ja rypyt hälvenevät näkyvästi. Vakuutut tuloksista jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen! Jokaisella jatkohoitokerralla ihosi kunto paranee entisestään.

Mikrohionnalla on kuitenkin myös muita hyötyjä kuin pelkkä kuolleen ihosolukon poistaminen. Kun ihoa käsitellään mikrohiontalaitteella, sen omat korjausmekanismit käynnistyvät, kollageenin tuotanto tehostuu ja verenkierto paranee. Lopputuloksena ihosi alkaa uudistua sisäisesti.

 

Kliiniset kokeet osoittavat hoitojen tulokset:

Ihostasi tulee selvästi kimmoisampi ja ihohuokosesi pienenevät

Ihosi kiinteytyy

Ryppyjen syvyys pienenee

Hoidolla on syvällisiä vaikutuksia, koska ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu

Vaikuttavat tehoaineet pääsevät ihon sisälle

 

 

 

 

Mikrohiontahoitoa voi tehostaa ultraäänihoidoilla. Siinä syvällä oleva ihokudos rentoutuu ja puhdistuu syvähieronnan ansiosta. Verenkierto ja solujen aineenvaihdunta virkistyvät, ja myös kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu. Näin mikrohionnan tulokset vahvistuvat ja ihosi uudistuu luonnollisella tavalla.

REVIDERM -hoitomenetelmä mikrohiontaan yhdistettynä sekä säännöllinen kotihoito ammattituotteilla käynnistää ihon uusiutumisprosessin, jonka vaikutus näkyy ja tuntuu ihollasi pitkään.

Mikrohiontahoidossa käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella mikrohionnalla, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Hionnan jälkeen iho on valmis vastaanottamaan REVIDERM -menetelmän elvyttävät tehoaineet. Ammattitaidolla toteutetun REVIDERM –hoitokokonaisuuden avulla saat uudistuneen ja nuorekkaan ihon.
Kotihoito-ohjelma varmistaa jatkossa kestävän hoitotuloksen.

Ammattitaidolla toteutettu REVIDERM–hoitokokonaisuus lisää kudoksen omaa aktiviteettia, uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä parantaa sen rakennetta.

Mikrohionta sis. syväpuhdistus, ultraääni + ihotyypin mukainen naamio 99,-

Erikoishoidot suunnitellaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

 

Ultraäänihoito – skinscrubber  –  Sonocare  85,-

Ihon syväpuhdistus Skinscrubber – ultraäänilaitteella: epäpuhtaudet nostetaan ultraäänellä ihon pintaan, josta ne voi helposti ja kivuttomasti poistaa. Hoito heleyttää ja kirkastaa, iho toipuu nopeasti ja hoidon jälkeen kevyt meikki riittää peittämään mahdollisen punoituksen.

Ultraäänilaitteella voidaan syöttää ihoon hoitavia aineita, kuten kosteutta, happea sekä ravitsevaa ja kiinteyttävää tehoainetta hellävaraisesti ja tehokkaasti. Ultraäänihoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänilaitteen tehokkuuden ansiosta myös ruusufinneistä kärsivän ihon hoidossa on saatu nopeasti tuloksia. Kaiken lisäksi laite sopii atooppisen ihon hoitoon.

Näihin hoitoihin voidaan yhdistää myös muita hoitoja.

Skinscrubber