Sothys ProSpa Concept

Vartalohoidot tarjoavat aisteja hyväilevää nautintoa ja tehokkaita tuloksia. Hoitorituaalit kuljettavat Sinut tuoksujen maailmaan ja vaivuttavat rentouttavaan olotilaan musiikin avulla.

Valikoimastamme voit valita itsellesi sopivimman hoidon.

 

Itämainen hoitoseremonia

tamainen hoito

Energiaa antava Idän inspiroima hoito. Hoito alkaa makealla inkiväärikuorinnalla, jatketaan hieromalla tuoksupusseilla, jotka on upotettu lämpimään mauste-öljyseokseen. Käydään läpi vartalon eri pisteitä, Intialaisen perinteen mukaan. Todellinen aistien matka!

Sothys vastaa kasvavaan vartalohoitojen kysyntään tarjoamalla kokonaisvaltaisen vartalohoito-ohjelman, joka tarjoaa nautintoa ja hemmottelua kaikille aisteille.Sothys vartalohoidot tarjoavat aisteja hyväilevää nautintoa ja tehokkaita tuloksia! Rauhallinen musiikki, miellyttävät tuoksut ja rentouttavat hierontaliikkeet vaivuttavat sinut mielihyvän nirvanaan, ja arki ympäriltäsi kaikkoaa..

Kokeile esimerkiksi kuinka Itämainen hoitoseremonia vie sinut kaukaisten maiden tunnelmaan.

Vartalohoito 150,-

 

 

b16-slimness

Kotihoitotuotteista löytyy 4 uutta kiinteyttävää vartalotuotetta:

1. Sèrum activateur minceur: 14 päivän välitön tehokuuri selluliittia ja appelsiini-ihoa vastaan, tehoaa kaikkiin selluliittityyppeihin. Käyttö: aamuin illoin 1 tuubi/päivä.
2. Minceur capitale 24: selluliitin pitkäaikaiseen hoitoon. Seerumi sisältää aktiiviaineita, jotka rajoittavat rasvan varastoitumista kaikkina vuorokauden aikoina ja edistävät rasvan poistumista erityisesti aktivoimalla mikroverenkiertoa, joten sillä  saadaan tuloksia jopa vain kerran päivässä käytettynä.
3. Crème galbante: Vatsan, vyötärön ja käsivarsien kiinteytykseen esimerkiksi raskauden tai suuren painonpudotuksen jälkeen.
4. Crème tonifiante: kiinteyttävä voide venymäjäljille, sopii erinomaisesti myös rintavoiteeksi.

Katso myös hoikentavat hoidot