Valitse Restylane®, kun etsit luonnollista, turvallista ja yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöityä kauneuskäsittelyä

 

     HETKESSÄ KAUNIIMMAKSI

Kauneushoitola Hannessa olemme tehneet RESTYLANE käsittelyjä vuodesta 2006. Olemme suorittaneet myös Galderman 4 vaiheen koulutusohjelman ja lisäksi osallistumme jatkokoulutuksiin vuosittain. Pistokset suorittavalla sairaanhoitajalla on 30 vuoden kokemus terveydenhoitoalalta, sisältäen leikkaussalin tehtävät.

Olemme pitkänlinjan ammattilaisia ja hallitsemme kasvojen ikääntymisen tuomat muutokset ja myös monipuolisen Restylane täyteaine pistostekniikan, jolla luomme ”hetkessä kaunista”, pienelläkin täyteainemäärällä. Olemme myös erikoistuneet vaativampaan ”SOFT LIFT” teknikkaan.

 

 

Käytössämme on turvallinen ja tehokas täyteaine. Koulutus ja vuosien kokemus takaavat ammattiosaamisen.

Tule niin keskustellaan toiveistasi ja tehdään sinun piirteisiin sopiva Restylane käsittely.

Restylane hinnat määräytyvät mihin kasvojen alueeseen täyteainetta laitetaan, ja millä tekniikalla.

Soita niin voidaan varata arviointiaika ja silloin saat hinta-arvion.

Eli pienelläkin käsittelyllä saa paljon!

 

restyl

 

x5G8k3eMZUJ8v7D-TEbZ

 

Miljoonat ihmiset ovat käyttäneet Restylanea, mikä on tehnyt siitä maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia esteettisiä injektiokäsittelyitä. Restylane tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen. Tulokset ovat aina yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin.

 

Facebook_logo-7

Restylane Facebook

 


Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Restylanella on suoritettu yli 15 miljoonaa käsittelyä maailmanlaajuisesti.

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan  ihon alle pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Restylanea sisältävät tuotteet tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa.

Restylanella tehtävän kauneuskäsittelyn edut Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6–12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluttua. Restylanea sisältävien kauneustuotteiden teho ja turvallisuus on myös osoitettu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa.

Hoito

30 minuutissa hymyilet . . .

Restylane® kohentaa ulkonäköäsi. Jos haluat tasoittaa ryppyjä, saada täyteläisemmät, sensuellimmat huulet tai kohottaa poskiasi tai korostaa leukaasi, sinulle löytyy RESTYLANE-hoito. Restylane-hoito-ohjelma tuo modernin, innovatiivisen ja jännittävän lisän päivittäiseen kauneudenhoitoosi.

  • Restylane-tuotteet on räätälöity kasvojen erityisiin tarpeisiin
  • Restylane – pienille juonteille ja rypyille, kuten otsa- ja naururypyille.
  • Restylane Perlane – syville rypyille, kuten nasolabiaalisille rypyille tai otsarypyille.
  • Restylane Lipp – pitkäkestoiseen huulien tilavuuden lisäämiseen. Pehmeät, täyteläiset ja luonnolliset huulet.
  • Restylane Vital ja Restylane Vital Light – ihon uudistamiseen.

 

 

Restylane Vital voi parantaa ihon laatua seuraavilla alueilla:

  • Kasvot
  • Kädet
  • Dekolteealue ja kaula

 

Juonteiden ja ryppyjen tasoittaminen

Restylane® lisää ihon tilavuutta tukemalla sen rakennetta. Hoidon tulokset näkyvät heti ja kestävät pitkään, mutta eivät ikuisesti. Restylane vaikuttaa ihon alla, nostaa ja tasoittaa juonteita ja palauttaa ihosi luonnollisen kauneuden.

 

Täyteläisyyttä huuliin

Restylane Lipp on suunniteltu erityisesti tekemään huulistasi kauniit ja täyteläiset. Halusitpa sitten pehmeämmät, täyteläisemmät huulet – tai vain lisätä hieman tilavuutta huulirajaan saadaksesi huulesi erottumaan selvemmin – Restylane Lipp on täydellinen hoito sinulle.

Tätä Restylane voi tehdä hymyllesi:

Lisätä huulten tilavuutta, korostaa huulirajaa, tehdä suupieliin iloisemman ilmeen, vähentää suunympärysryppyjä

Kasvojen kohotus – Soft Lift

Soft Liftillä voit kohottaa poskipäitäsi, muokata leukasi linjaa tai käsitellä huulien ja suun aluetta turvallisesti ja luonnollisesti. Hoidon tekee koulutetut ja valtuutetut hoitajat, kosmetologi/sairaanhoitoja vuosien kokemuksella. Kasvojen kohotus ja muotoilu – Löydä poskipääsi uudelleen! Täydellisiä kasvoja ei olekaan, mutta me tiedämme, että silmien ja huulten muodostaman kolmioalueen muotoilu korostaa kauneutta.
Restylane vie huomion jälleen poskipäihisi. Palauttamalla ihon luonnollisen menetetyn tilavuuden Restylane luo täyteläisemmät posket, koska se nostaa ihon poskiluiden päälle ja palauttaa kasvojen yläosan muodon, tai korostaa leukaasi ja parantaa näin profiiliasi.

Ihon nuorentaminen ja kosteutus – Ihon tasaisuuden palauttaminen

Restylane Vital on uusin keksintö ihon nuorentamisen ja kosteutuksen alalla, sillä se korjaa auringon aiheuttamia vaurioita ja hidastaa ihon luontaista vanhenemista. Se lisää ihon joustavuutta, saa ihon näyttämään kosteutetulta ja tuntumaan pehmeältä kosketettaessa. Se sopii täydellisesti vaikeasti hoidettaviin alueisiin, joita ovat esimerkiksi kämmenselät, kaulan alue ja kasvot.

Restylane Vital syväkosteuttaa ihoa sisältäpäin ja parantaa näin ihon ulkonäköä ja hyvinvointia. Se häivyttää auringon aiheuttamia hienoja juonteita, hidastaa luonnollista ikääntymistä ja tasoittaa ihoa antaen sille täyteläisen ja kosteutetun ilmeen.
Restylane Vital -hoidon vaikutukset kestävät yleensä useita kuukausia ja hoito voidaan toistaa kerran tai kaksi vuodessa. Hoitokerroille ei kuitenkaan ole mitään rajoituksia.

Restylane hoitojen hinnat alkaen 350,-