Restylane® tarjoaa tuotteita miehille ihon uudistamiseen, ryppyjen käsittelyyn ja kasvojen muotoiluun

Hinnat alkaen 350,-

ImageB_Man

Ajan merkit antavat kasvoillesi luonnetta. Kaikki hienot juonteet eivät kuitenkaan ole hienoja. Restylanen avulla voit palauttaa ihon tilavuuden, tasoittaa juonteita ja uurteita sekä uudistaa ihoa.

Pitkäkestoinen, ei-pysyvä ihon käsittely miehille

Restylane toimii täydentämällä ihon omaa hyaluronihappovarastoa, mikä lisää tilavuutta välittömästi joko ikääntymisen merkkien pehmentämiseksi tai piirteiden parantamiseksi.

Restylanen ansiosta saat joustavuutta ja mahdollisuuden hallita ulkonäköäsi, koska se on pitkäkestoinen mutta ei pysyvä. Restylane on luonnollinen ja helppo tapa saada parhaat puolet esiin. Restylane tasoittaa ryppyjä ja arpia, muotoilee kasvojenpiirteitä ja uudistaa ihoa. Käsittelyt ovat räätälöityjä ja tulokset välittömiä!

Restylane koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Puhdas, ei-eläinperäinen geeli ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) palauttamaan tilavuutta ja rakennetta. Edut ovat pitkäkestoisia olematta kuitenkaan pysyviä, mikä mahdollistaa vaikutuksen ylläpitämisen.

Restylanella tehtävän käsittelyn vaikutukset kestävät yleensä useita kuukausia, ja niitä voidaan ylläpitää toistamalla käsittely kerran tai kahdesti vuodessa. Käsittelytiheydelle ei kuitenkaan ole rajoituksia.

Mitä Restylane voi tehdä sinun ulkonäöllesi?

Juonteiden, ryppyjen ja arpien tasoittaminen

Restylane lisää tilavuutta tukemalla ihon rakennetta. Käsittelyn edut ovat nähtävissä välittömästi, ja ne ovat pitkäkestoisia mutta eivät pysyviä. Restylane toimii ihon sisältä nostaen ja tasoittaen juonteita ja parantaen ihon rakennetta.

Huulten täyteläisyyden palauttaminen

Restylane on suunniteltu myös tekemään huulista täyteläisemmät. Halusitpa sitten pehmeämmät, täyteläisemmät huulet tai vain hieman lisää tilavuutta huulirajaan muotoillumman ilmeen aikaansaamiseksi.

Kasvonpiirteiden muotoilu

Restylane voi tehdä leuasta vahvemman ja selvemmin erottuvan sekä parantaa profiilia. Korvaamalla menetetyn luonnollisen ihon tilavuuden voit myös saada täyteläisemmät posket, kun iho nousee poskiluiden päälle palauttamaan kasvojen yläosan muodon.

ImageB_MenIhon uudistaminen

Restylane Vital uudistaa ihoa ehkäisten auringon aiheuttamien vaurioiden ja luonnollisen ikääntymisen vaikutusta. Lisäämällä ihon alle hyaluronihappoa Restylane Vital palauttaa kosteustasapainon sekä parantaa ihon kimmoisuutta ja rakennetta. Restylane Vitalin on tieteellisesti osoitettu parantavan ihon laatua. Sitä voidaan käyttää kasvojen, kaulan ja käsien ihon uudistamiseen. Restylane Vitalin tyypillinen hoito-ohjelma koostuu kolmesta 2–4 viikon välein suoritettavasta käsittelystä ja 4–6 kuukauden välein suoritettavista uusintakäsittelyistä.

Ikääntyessä miehen iho tulee entistä epätasaisemmaksi ja kuivemmaksi. Restylanella® tehtävät käsittelyt voivat olla hyödyllinen työkalu, jolla palautetaan ihon kosteustasapaino tai täytetään ei-toivottuja ryppyjä ja uurteita. Suunniteltaessa ihon tai ulkonäön muotoilua on tärkeää ymmärtää, kuinka iho muuttuu iän myötä. Iho on ihmisen suurin elin, ja sillä on monia tärkeitä toimintoja. Iho määrittää ihmisen ulkonäön ja muodon. Sen lisäksi sillä on muita tärkeitä tehtäviä, kuten kehon suojaaminen ympäristöltä, liiallisen veden haihtumisen ehkäiseminen ja kehon suojaaminen infektioilta.

Miehen ihosta

Miehen iho on yleensä paksumpi ja sen alla on vähemmän rasvaa ja enemmän kollageenia kuin naisen ihossa. Naisen iholla on taipumus muuttua merkittävien tapahtumien, kuten synnyttämisen tai menopaussin, jälkeen, mutta miehen iho ikääntyy lineaarisesti ajan kuluessa. Tämän seurauksena ihon kimmoisuus vähenee ja ihosta tulee entistä epätasaisempi ja kuivempi. Kollageeni ja elastiset kuidut heikentyvät, ja kehon oman hyaluronihapon laatu heikkenee.

Paranna ihon laatua

Ihon ikääntymisvauhti riippuu luontaisista tekijöistä, kuten omasta geneettisestä koodista ja biologisesta kellosta, mutta myös ulkoisista eli elämäntapatekijöistä, joita voidaan tietyssä määrin kontrolloida. Tiedetään, että tupakointi ja alkoholin käyttö sekä auringon aiheuttamat vauriot ja stressi voivat nopeuttaa biologista kelloa. Iholle suurin uhka on auringon ultraviolettisäteilyn aiheuttamat vauriot. Vaikka Restylanea sisältävät tuotteet eivät voi muuttaa ajan kulumista, ne voivat parantaa ihon laatua palauttamalla kosteustasapainon täyttämällä ryppyjä ja selkeyttämällä kasvojenpiirteitä.

 

MassimoJimmy