Klikkaa Kuvaa

 

 

Mitä Restylane on?

Restylane® on kasvojen kauneuskäsittelyyn tarkoitettu tuotesarja. Tuotteet on suunniteltu vähentämään tehokkaasti ei-toivottuja ryppyjä, muotoilemaan ja lisäämään tilavuutta sekä uudistamaan ihoa. Restylane on stabiloidusta hyaluronihaposta koostuva geeli. Hyaluronihappo (HH) on kehossa luonnostaan esiintyvä aine. Geeli ruiskutetaan ihon alle.

Mitkä ovat Restylanen edut?

Restylanella tehtävä käsittely on helppo tapa hallita omaa ulkonäköä. Yksittäisen käsittelyn lopputulos on nähtävissä välittömästi, ja se voi kestää jopa vuoden. Restylanen avulla saat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei häiritse kasvojen ilmeitä. Ulkonäkösi pysyy omassa hallinnassasi. Restylane on maailman tutkituin ja dokumentoiduin hyaluronihappo-pohjainen ihon täyteaine. Kattavat tutkimukset tukevat sen turvallisuutta ja tehokkuutta. Restylanea on käytetty yli 15 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailman 12 viime vuoden aikana.

Miksi valitsisin Restylanen?

  • Se on turvallinen. Restylane muistuttaa kehon omaa hyaluronihappoa, ja se on testattu perusteellisesti kliinisissä tutkimuksissa.
  • Se toimii. Restylanen vaikutukset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Se on osoitettu kliinisesti kattavassa kliinisessä aineistossa.
  • Se on käytetyin. Restylanea on käytetty yli 15 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailmaa 12 viime vuoden aikana.

Mitä alueita voi käsitellä?

Restylanea sisältäviä tuotteita voidaan käyttää kasvojen juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen, tekemään huulista täyteläisemmät, muotoilemaan kasvojenpiirteitä, kuten poskia ja leukaa, sekä uudistamaan ihoa.

Yleisimmin käsitellyt alueet ovat:

  • nenästä suupieleen (nasolabiaaliset rypyt)
  • kulmakarvojen väli (glabellar-juonteet)
  • huulet (tilavuuden lisääminen ja muotoilu)
  • posket ja leuka (muokkaus ja muotoilu)
  • käsien selkäpuoli, dekolteealue, kasvot, kaula (ihon uudistaminen)

Miten Restylane toimii?

Täydentämällä ihon hyaluronihappovarantoa Restylane uudistaa ihoa ja lisää sen tilavuutta, jolloin juonteet ja rypyt vähenevät välittömästi. Lopputulos on luonnollinen ja pehmeä. Restylane on pehmeä ruiskutettava geeli, joka koostuu stabiloidusta ei-eläinperäisestä hyaluronihaposta. Kudosystävällinen geeli muistuttaa kehossa luonnostaan esiintyvää hyaluronihappoa. Se on pitkäkestoinen, mutta ei pysyvä.

Mitä Restylanella tehtävään käsittelyyn sisältyy?

Ennen

Aloita varaamalla aika pätevälle lääkärille. Valmistaudu keskustelemaan vastaanotolla yksilöllisistä toiveistasi ja odotuksistasi. Vastaanotolla saat myös suosituksia siitä, mikä Restylanella tehtävä käsittely sopii sinulle parhaiten. Suositus perustuu omiin toiveisiisi lopputuloksesta, piirteisiisi ja yksilöllisiin elämäntapatekijöihin. Keskustelun jälkeen sinulle tehdään sopiva käsittely.

Käsittelyn aikana

Restylanea ruiskutetaan ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla. Geeli antaa luonnollista tilavuutta, mikä tasoittaa juonteita ja ryppyjä, muotoilee kasvonpiirteitä tai tekee huulista täyteläisemmät. Restylane Vitalia sisältävät tuotteet parantavat ihon joustavuutta ja rakennetta sekä palauttavat ihon kosteustasapainon ja ylläpitävät sitä. Nopea toimenpide kestää yleensä noin 30 minuuttia. Restylanella tehtävä käsittely ei vaikuta kasvojen ilmeisiin, ja tulokset ovat yleensä nähtävissä välittömästi.

Jälkeen

Restylanea sisältävät tuotteet ovat biohajoavia eli ne häviävät kehosta luonnollisesti. Uusintakäsittely tarvitaan yleensä 6–12 kuukauden kuluttua yksilöllisten tekijöiden ja käsitellyn alueen mukaan. Keskustele lääkärisi kanssa uusintakäsittelyn ajankohdasta. Käsittelyn jälkeen voi esiintyä reaktioita. Yleisimmät reaktiot ovat lievä punoitus, turvotus, kutina, mustelmat, kipu ja aristus. Reaktiot ovat yleensä lieviä tai kohtalaisia, ja ne häviävät tavallisesti lyhyen ajan kuluttua ruiskutuksesta. Yleensä reaktiot häviävät itsestään päivän tai parin kuluttua ruiskutuksesta, mutta joidenkin käsittelyiden osalta ne saattavat kestää pidempään.

Mitä kannattaa ottaa huomioon käsittelyä harkitessa?

Ota aina yhteyttä pätevään lääkäriin, jotta käsittely suoritetaan varmasti oikein. Valmistaudu oman turvallisuutesi vuoksi keskustelemaan lääketieteellisestä historiastasi ennen käsittelyä.

Miten pitkään Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos kestää?

Restylanen erinomaisia etuja ovat vaikutukset, jotka ovat pitkäkestoisia mutta eivät pysyviä. Vaikutusten kesto riippuu monista tekijöistä, kuten yksilöllisestä ihotyypistä, elämäntavasta ja iästä. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen uusintakäsittelyjä suositellaan otettavaksi noin 6–12 kuukauden välein yksilön ja käsittelyn mukaan. Huulien käsittelyn tulos kestää noin kuusi kuukautta.

Ketkä voivat käyttää Restylanea?

Useimmat ihmiset voivat hyötyä Restylane täyteainekäsittelystä. Restylane hoidosta on apua, jos haluat vähentää juonteita, palauttaa kasvoillesi menetettyä täyteläisyyttä, saada selkeämmin erottuvan huulilinjan tai täyteläisemmät huulet. Restylane Skinboosters on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat uudistaa kasvojen, käsien, kaulan tai dekolteealueen ihoa. Restylanea ei saa käyttää sellaisilla alueilla tai niiden lähellä, joilla on tai on ollut ihosairaus, tulehdus tai niihin liittyviä sairauksia. Restylanea ei ole testattu raskaana olevilla tai imettävillä naisilla. Kehon immuunivastetta heikentävistä sairauksista kärsivät henkilöt voivat altistua muita herkemmin ihoon tehtävän injektion aiheuttamalle infektiolle. Keskustele lääkärisi kanssa ennen käsittelyä perusteellisesti lääketieteellisestä historiastasi.

Tarvitaanko Restylanella tehtävään käsittelyyn kivunlievitystä?

Me tunnemme kipua eri tavoin. Siksi Restylane-tuotesarjaan kuuluu myös tuotteita, joihin on yhdistetty kivunlievitys. Myös paikallispuudutusvoidetta voidaan käyttää, jotta käsittely olisi mahdollisimman miellyttävä. Huulten muotoilun yhteydessä käytetään usein hammaslääkärien käyttämää hammaspuudutetta.

Liittyykö Restylaneen riskejä?

Restylanen vuonna 1996 tapahtuneesta lanseerauksesta lähtien on suoritettu yli 15 miljoonaa käsittelyä. Tuotteeseen liittyvät reaktiot ovat harvinaisia. Minkä tahansa injektion jälkeen voi ilmetä joitakin siihen liittyviä reaktioita. Ne häviävät yleensä itsestään muutaman päivän kuluessa ihoon tehdystä injektiosta, viikon kuluessa huuliin tehdystä injektiosta ja kahden viikon kuluessa Restylane SubQ:lla tehdystä injektiosta. Näitä reaktioita ovat esimerkiksi punoitus, turvotus, kipu, kutina, mustelmat tai aristus injektiokohdassa. Huulten muotoilun jälkeen huulet voivat olla turvonneet enintään viikon ajan. Ota yhteyttä lääkäriisi, jos reaktiot ovat voimakkaampia tai ne kestävät pidempään kuin viikon. Kaikkien ihoon tehtävien injektiotoimenpiteiden tapaan pieni infektioriski on olemassa. On raportoitu paikallisia tulehdusreaktioita, joita on kuvattu lievistä kohtalaisiksi ja jotka häviävät yleensä itsestään kahden viikon kuluessa. Täydelliset tiedot haittavaikutuksista saat lääkäriltäsi.

Millainen kliininen kokemus Restylanen taustalla on?

Restylane on maailman testatuin nykyisin saatavissa oleva ihon hyaluronihappo-täyteaine. Se on alansa kliinisen laadukkuuden vertailukohta. Sen turvallisuus ja teho ovat kliinisesti osoitettuja ja kattavien kliinisten tietojen tukemia. Restylanea on käytetty 12 vuoden ajan yli 15 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailman. Tutkimus- ja kehitystyö on jatkuvaa.

Onko olemassa erilaisia Restylanea sisältäviä tuotteita

Restylane sisältää sarjan erilaisia tuotteita, jotka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiin. Keskustele lääkärisi kanssa ennen käsittelyä siitä, mitkä tuotteet sopivat tarpeisiisi parhaiten.

Kenellä on pätevyys suorittaa Restylanella tehtäviä käsittelyjä?

Paikallisen lain mukaisilla pätevillä terveydenhuollon ammattilaisilla.

Kuka valmistaa Restylanea?

Restylanen kehittäjä ja valmistaja on ruotsalainen bioteknologiayhtiö Q-Med AB, jolla on pääkonttori Upsalassa ja konttoreita kaikkialla maailmassa. Q-Med toteuttaa jatkuvia tutkimus- ja kehitysohjelmia, joissa etusijalla ovat turvallisuus ja laadukkuus. Restylane on todettu turvalliseksi, tehokkaaksi ja pitkäkestoiseksi, mitä tukevat kokemukset yli vuosikymmenen kliinisestä käytöstä ja yli 15 miljoonasta käsittelystä ympäri maailman.

Tarvitsenko ihotestin?

Ihotestiä ei tarvita. Restylane ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Voidaanko Restylanea käyttää, jos olen saanut laserhoitoa tai kemiallisen kuorinnan?

Jos laserhoito tai kemiallinen kuorinta on suoritettu äskettäin, on suositeltavaa odottaa, kunnes alue on täysin parantunut ja ihon kunto palautunut normaaliksi. Keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

Miten Restylanea valmistetaan?

Q-Medin patentoima ainutlaatuinen teknologia NASHA™ stabiloi hyaluronihapon pitkäkestoiseksi, mutta kuitenkin kehon omaa hyaluronihappoa vastaavaksi.

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy lähes kaikissa elävissä organismeissa luonnostaan. Se sitoo vettä ja voi toimia voiteluaineena ja iskunvaimentimena kehon liikkuvissa osissa, kuten nivelissä. Se on tärkeä aine myös ravintoaineiden kuljetuksessa ja ihon vesitasapainon säätelyssä.